Close

Motiváció

Amikor eljött az ideje, hogy a világgal magad nézz szembe, megtetted, de valahol az utad során megváltoztál. Már nem vagy önmagad, hagyod, hogy az emberek azt mondják neked, hogy te nem érsz semmit, mikor jött a neheze elkezdtél bűnbakot keresni, nagy árnyékot. Mondok valamit, amit amúgy is tudsz. A világ nem csak napfény és szivárvány, ez egy kegyetlen undok hely, és bármilyen tökös vagy, térdre kényszerítenek ha hagyod és soha nem engednek felállni. Senki nem tud olyan nagyot ütni mint az élet, de nem az számit mekkorát ütsz, hanem mennyi ütést állsz ki, mikor talpon kell maradni. Bírni kell a pofont és muszály menni tovább, csak így lehet győzni! Ha tudod mit érsz menj és küzdj meg azért ami jár, és közben viseld el a pofonokat. Ne mutogass másra, ne mond, hogy nem te vagy a hibás, hanem ő vagy ő vagy akárki, ez gyáva duma és te nem vagy gyáva! Te jobb vagy annál! De amég nem hiszel magadban, nem lesz saját életed.

Ha megteszünk mindent azért amit akarunk, küzdünk, megvívunk minden csatát, kinek van joga megállítani?!Másban is van olyas valami, amit félbe hagyott, amit befejezne, amit senkinek sem mondott el, akármi. Megtiltják, pedig megfizettették az árát, kinek van joga hozzá?! Kinek?!senkinek! Jogunk van ahhoz, hogy magunk döntsünk, nem állíthatnak le mert jogunk van rá, hogy azok legyünk akik akarunk és azt tegyük amit akarunk. Hagyják meg nekem ami jár!
Van egy pont, egy végső pont, amikor a rendszerünk ellenünk fordul, amikor a szabályok már nem szolgálnak minket, megbéklyóznak és a rosszak kezébe adnak fegyvert.

Akár azt hiszed képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz.

Ne higgyj annak, aki azt mondja nem vagy rá képes. Ha van egy célod, ne mondj le róla, ha valaki nem tud valamit azt szeretné, ha te se tudnád. Ha akarsz valamit, tegyél érte, ennyi.

Jobb valamit nem tökéletesen megtenni, mint a semmit tökéletesen!

A harcos nem attól harcos, hogy feladja amit szeret, hanem hogy szereti amit csinál. Egy jó harcos nem tökéletes, nem győz mindig, nem sérthetetlen. A jó harcos nagyon is sebezhető, ez teszi igazán bátorrá. Az életben dönteni kell, dönthetsz úgy, hogy áldozat leszel, de dönthetsz másképp is, a harcos cselekszik csak a bolond sír. Nincs olyan, hogy kezdet és vég, csak a tett van!