Close

Üzemeltető

INTERNATIONAL ORGANISATION OF SUCCESFUL WOMEN

SIKERES NŐK NEMZETKÖZI SZERVEZETE

Az IOSW-t 2017-ben alakult a világ vezető üzletasszonyainak ELIT klubjaként. A szervezet fő célkitűzése, hogy a nőket segítse a sikeressé válni, mind az üzleti, mind a magánéletben. A siker mellett a családi élet fontossága kap kiemelt szerepet, így a klub tagjai elutasítják a feminizmus radikális irányzatait. Az alapítók hisznek abban, hogy a férfiak és nők kiegészítik egymást és csak együtt lehetnek boldogok. 

 „Sikeres nő az, aki a munkában elért eredményei mellett, az emberi kapcsolataiban is harmóniában él.”

A szervezet ezért keresi a világban azokat a női és férfi vezetőket, akik az adott országban példaként állhatnak a társadalom előtt. Ezért hozták létre az Év nője és az Év férfia díjat is. A tagok így minden évben kiválasztanak egy férfit országonként, akit társadalmi szerepvállalásáért kiemelkedőnek tartanak.

„Nem celebekre és teljesítmény nélküli influenszerek van szüksége a világnak, hanem olyan férfiakra és nőkre, akik hangzatos szavak helyett, tetteikkel bizonyítják hasznosságukat az emberiség számára.”

A 2020-as évben a Járvány elleni harc és munkásság volt a kiválasztás fő szempontja. Az év férfia díj mellett a szövetség közösségi oldalakat hoz létre, hogy a választottakat példaként állíthassa a nyilvánosság elé.

2020-ban, Magyarországon dr. Csabai Attila nyerte el a díjat.